Planets
WHEN YOU'LL BE HERE

We’re all right. Many things to do. The restaurant opens daily. Nothing changed in the rooms. The old wooden roof looks new. We’ve a new kitchen. We needed it. There’re so many more clients, especially from April to October. There’s an outdoor veranda for summer. It’s nice to be there, drinking çai mali or raki. Dishes are the same, traditional ones. You’d come visit us. We wait for you. When you’ll be here, we’ll eat together and talk. You’ll tell us about you and we’ll feel fine.

Aferdita and Sano, Restaurant Familjari, Përmet

Ne jemi mirë. Me shumë punë. Restoranti është i hapur përditë. Salla nuk ka ndryshuar. Ҫatia e vjetër prej druri duket si e re. Edhe kuzhinën e kemi të re. Ishte e nevojshme. Ka shumë më tepër njerëz, sidomos nga prilli në tetor. Kemi shtuar dhe një verandë jashtë për në verë. Është shumë bukur të pish aty pasditeve një çaj mali, apo një gotë raki. Ushqimet nuk kanë ndryshuar. Kemi lënë po ato. Duhet të vish e të na takosh. Të presim. Kur të jesh këtu do të ulemi të hamë e do të bisedojmë. Do të na tregosh se si të shkojnë punët e do t’ia kalojmë shumë mirë.

Afërdita dhe Sano, Restorant Familjari, Përmet

Ernesto Spinelli Copywriting and Communication management

Lorenzo Pesce Photographer

Anima Pictures Production Company

Luljeta Shtino Albanian Translation

Next Project
Planets
MY CHOICE