Planets
TIME TOGETHER

Those afternoons are worth an entire life. Come here. Seat beside me. I’m not tired at all. Let’s have a toast to our sons. Months of hard work will come for them too. We’ll wake up at dawn. You’ll be the first. We have sold everything we produced this year. The new machines help. Take a break and watch. The earth has changed my hands. The wrinkles on my forehead seem to be rows of our vineyard and your smile a bank of the Vjosa. Let’s listen to our sons. Leave some free chairs. Someone could come and bring more cheer.

Shkëlqim, Bejko Winery, Piskovë

Gjithçka për ato pasdite. Eja këtu pranë meje. Nuk jam aspak i lodhur. Eja të pimë një gotë për shëndetin e fëmijëve tanë. Do të jenë muaj të lodhshëm edhe për ta. Do të zgjohemi që pa gdhirë. Ti e para. Prodhimin e këtij viti e kemi shitur të gjithin. Pajisjet e reja na ndihmuan shumë. Ndalo një çast dhe vështro përreth. Toka ka lënë shenjat e veta mbi duart e mia. Rrudhat e ballit ngjajnë me rreshtat e hardhive dhe buzëqeshja jote me brigjet e Vjosës. Të rrimë e t’i dëgjojmë të rinjtë. Të lëmë disa karrike bosh. Mund të vijë dikush e të bashkohet me harenë tonë.

Shkëlqimi, Kantina Bejko, Piskovë

Ernesto Spinelli Copywriting and Communication management

Lorenzo Pesce Photographer

Anima Pictures Production Company

Luljeta Shtino Albanian Translation

Next Project
Planets
FROM ME TO YOU