Planets
IN THE NAME OF THE SON

I will be a father. Don’t know when yet, but it will happen. I’ll give an open and stable space to those who’ll come. In my fatherhood there’ll be the summer meadows of Lepushe and its snowy mountains in winter. There’ll be everything my father is doing for me today. The house he built. The hospitality he taught me and the work he shared. There’ll be warm rooms and laid tables for those who’ll come to visit us. Wherever you are now, all of me will be waiting for you here. I’ll be a father and my land will be written under the name of my son. 

Lenader, Guesthouse Alpini, Lepushë

Do të bëhem baba. Nuk e di kur, por e di që do të ndodhë. Fëmija që do të vijë do ketë një jetë të sigurtë. Do të bëhem baba në lëndinat e luginës së Lëpushës dhe në malet e mbuluara me dëborën e dimrit. Njësoj si babai im. Si shtëpia që ka ndërtuar. Si mikpritja dhe puna me të cilat më ka mësuar.  Do të ketë dhoma, karrike e tavolina të shtruara për mysafirët. Për ata që ikin dhe për ata që do të kthehen. Kudo që të ndodhesh, unë të pres me gjithçka që kam. Do të bëhem baba dhe kjo tokë do të mbajë dhe emrin e tim biri.

Lenader, Shtepi pushimi Alpini, Lepushë

Ernesto Spinelli Copywriting and Communication management

Lorenzo Pesce Photographer

Anima Pictures Production Company

Luljeta Shtino Albanian Translation

Next Project
Planets
NOBODY'S NATURE