Planets
FROM ME TO YOU

I was waiting for you. The rooms of my house are ready. The emdroidery of the sheets are homemade. I’d like to stop the light that enters through the windows and slowly changes the colors of things. I’ll care. The wood of the boards and the stone walls change over time. I’ll make sure they’ll stay the same wood and stone. Look the red pillow in the shadow and the bright white curtains. Gijrokaster is a city of life. Come with whoever you want. Other rooms will be ready soon in a new house.

Arber, Hotel Kalemi, Gjirokastër

Të prisja. Ajrova dhomat e shtëpisë. Nxorra çarçafët e rinj. Janë qëndisur me dorë. Do të doja ta pengoja dritën që hyn nga dritaret dhe që ndryshon dalëngadalë ngjyrat e orendive. Duhet të bëj kujdes. Koha lë gjurmë mbi drurin e tavolinave dhe mbi muret e gurtë. Do të mundohem që të mbesë i njëjti dru dhe i njëjti gur. Shiko ngjyrën e kuqe të jastëkëve në hije dhe bardhësinë verbuese të perdeve. Gijrokastra është një qytet plot gjallëri. Kthehu. Eja me kë të duash. Së shpejti do të jenë gati edhe dhomat e një shtëpie të dytë.

Arbri, Hotel Kalemi, Gjirokastër

Ernesto Spinelli Copywriting and Communication management

Lorenzo Pesce Photographer

Anima Pictures Production Company

Luljeta Shtino Albanian Translation

Next Project
Planets
THE VOICE ON THE HILL